Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento, a anunţat, luni, că organizează Meet Magento România 2019, eveniment de eCommerce pentru platforma Magento.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul, aflat la a VI-a ediţie, face parte dintr-o serie de conferinţe de eCommerce din întreaga lume, ce are loc anual, în 26 de ţări.

Ediţia din România a conferinţei Meet Magento se va desfăşura anul acesta pe 26 şi 27 septembrie, la Bucureşti. Până anul acesta, evenimentul avea loc în Cluj-Napoca.

Conferinţele Meet Magento oferă acces către comunităţile regionale din spatele industriei eCommerce, făcând legătura între comercianţi, furnizori de servicii, lideri de opinie şi dezvoltatori Magento din cadrul agenţiilor specializate.

”În cadrul evenimentului vor urca pe scenă 19 speakeri români şi internaţionali, care vor prezenta cele mai noi informaţii şi tendinţe din eCommerce şi vor vorbi despre ecosistemul online, platforma Magento şi online marketing, în contextul în care România este ţara cu cea mai mare dezvoltare a pieţei de eCommerce din Europa, înregistrând, în 2018, o creştere de aproape 30%”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.