Uriaşul fond de investiţii Blackstone ia în considerare lansarea unei oferte de preluare a companiei de îngrijire a pielii L'Occitane International, a relatat luni Bloomberg News, citând persoane familiare cu problema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Blackstone a luat în considerare efectuarea de due diligence preliminare, deoarece evaluează o potenţială ofertă, luând în considerare şi posibilitatea de a face echipă cu preşedintele miliardar al L'Occitane, Reinold Geiger, pentru o achiziţie.

Blackstone a refuzat să comenteze, în timp ce L'Occitane nu a răspuns imediat la cererea de comentarii a Reuters.

Acţionarul principal al companiei specializate în îngrijirea pielii, listată la Hong Kong, a decis să nu încheie un acord de privatizare a companiei, în septembrie anul trecut.

Oferta de cumpărare a fost din partea holdingului de investiţii al lui Geiger, L'Occitane Groupe SA, într-un moment în care Hong Kong a apărut ca un epicentru al tranzacţiilor de cumpărare şi o serie de firme din Occident căutau să sporească expunerea pe piaţa chineză aflată în creştere rapidă.

L'Occitane ar putea atrage interesul şi din partea altor pretendenţi, potrivit surselor citate în articol, adăugând că discuţiile sunt într-un stadiu incipient şi nu există nicio certitudine că vor duce la o propunere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.