Compania de tehnologie Mastercard şi retailerul online eMag au anunţat vineri că lansează de Black Friday o nouă campanie de promovare a plăţilor electronice în rândul consumatorilor din România. Campania este valabilă o singură zi, în 16 noiembrie, iar persoanele care cumpără de pe eMag şi achită cu cardul Mastercard sau Maestro, salvat în platformă sau în aplicaţie, intră automat în cursa pentru câştigarea unui autoturism marca Mercedes-Benz GLC 250 Coupé.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania se desfăşoară exclusiv pe platforma online şi în aplicaţia mobilă, în perioada evenimentului Black Friday, începând din data de 16 noiembrie şi până pe 17 noiembrie, ora 2:00 AM, potrivit companiei.

“De la an la an, ponderea clienţilor care efectuează plăţi cu cardul este în continuă creştere, lucru care confirmă încrederea pe care aceştia au căpătat-o în shopping-ul online şi în beneficiile sale”, a spus Payments Platform Manager eMag, Mircea Balica.

Clienţii eMAG care doresc să intre în promoţie trebuie să salveze, fie înainte, fie în momentul achiziţiei, cardul Mastercard sau Maestro în contul lor eMag şi să păstreze acest card salvat până la data tragerii la sorţi, în 7 ianuarie 2019, inclusiv.

”În campanie participă produsele din oferta eMag, care se regăsesc în site-ul www.emag.ro, m.emag.ro şi în aplicaţia de mobil eMAG, inclusiv produsele resigilate şi cele din eMAG Marketplace, cu excepţia produselor din categoria „Asigurări RCA” şi „Asigurări de călătorie”. Înscrierea în campanie poate avea loc o singură dată, indiferent de numărul de comenzi”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.