O geantă Prada de 7.590 de lei a fost cel mai scump produs vândut de Black Friday până la ora 13.30, în condiţiile în care stocurile produselor de lux s-au epuizat şi cu peste 50% în cazul anumitor branduri, iar vânzările totale au depăşit 18 milioane lei până în prezent, a anunţat vineri retailerul Fashion Days.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până la ora 13:30, cel mai scump produs vândut pe Fashion Days de Black Friday este o geantă Prada de 7.590 de lei, cumpărată de un client din Bucureşti. Cel mai scump ceas, Longines în valoare de 6.490 de lei, a fost cumpărat de un client din Iaşi”, se arată în comunicat.

Topul celor mai scumpe produse vândute vineri este completat de o altă geantă Prada (6.378 de lei, o bucată vândută) şi de două ceasuri Rado (5.890 de lei bucata).

Pentru această campanie, Fashion Days a făcute achiziţii din categoriile bijuterii cu diamante, genţi şi accesorii de lux, iar procentele în care stocurile s-a epuizat până la această oră au fost de peste 50% în câteva cazuri: Valentino (stoc epuizat 80%), Burberry (77%), Montblanc (75%), Tissot (50%), Jimmy Choo (45%) şi Prada (40%).

Produsele pentru femei conduc în topul achiziţiilor, fiind majoritare în acest moment, 85% dintre comenzile de produse de lux au fost realizate în aplicaţia de mobil, iar cele mai cele mai multe au fost plasate în primele minute de la startul campaniei în aplicaţia de mobil, joi începând cu ora 20:00, potrivit retailerului.

Cele mai multe comenzi de lux au fost plasate din oraşele: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Drobeta-Turnu Severin, Târgovişte, Arad, Ploieşti, Timişoara, Mioveni, Oradea, Piatra Neamţ, Valu lui Traian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.