Peste 55% din stocul de produse alocat pentru Black Friday s-a epuizat, produsele cele mai căutate fiind televizoarele şi telefoanele mobile, a anunţat vineri retailerul evoMAG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produsele cele mai căutate au fost televizoarele şi telefoanele mobile, iar compania a suplimentat stocurile în cazul acestor categorii.

“Există în continuare o cerere foarte mare pentru produsele vedetă, precum televizoare, telefoane mobile si electrocasnice mici. Am suplimentat stocul cu aproape 1.000 de televizoare şi peste 2.000 de smartphone-uri”, a afirmat directorul evoMAG, Mihai Pătraşcu, în cadrul comunicatului.

Până la ora 13:00 au fost înregistrate peste 15.000 de produse comandate şi un număr de peste 200.000 de vizitatori unici pe site, potrivit retailerului. Din totalul comenzilor, 10% presupun ridicarea produselor din showroom, iar peste 30% au fost plătite online, cu cardul.

Cel mai scump produs vândut, până în ora 13:00, a fost un televizor 4k, Samsung, cu diagonala 190 cm, în valoare de 11.000 lei, potrivit companiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.