Bitcoin a crescut miercuri cu peste 6%, la circa 4.000 de dolari pe unitate, iar prin această evoluţie se îndreaptă spre cea mai bună evoluţie zilnică înregistrată după luna iulie, recuperând din pierderile masive consemnate în ultima perioadă, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai valoroasă monedă viturală din lume a fost ulterior tranzacţionată la 3.970 de dolari pe unitate, pe platforma Bitstamp, după ce s-a depreciat puternic, alături de celelalte monede virtuale, în ultimele două săptămâni.

Bitcoin s-a depreciat cu peste 70% în acest an, de la un niel record de aproape 20.000 de dolari atins în decembrie 2017.

Revenirea uşoară a pieţei monedelor virtuale are loc în condiţiile în care capitalizarea pieţei virtuale a scăzut luni la 122,3 miliarde de dolari, fiind cu 85% sub un maxim de aproape 800 de miliarde de dolari atins la începutul lunii ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.