Biroul de arhitectură Cumulus a anunţat că a dezvoltat un nou parteneriat cu o firmă de proiectare specializată în inginerie structurală, Erigo Engineering, ca prim pas în planul său de a oferi servicii de proiectare full-service, în contextul în care cele două firme au lucrat împreună la proiectul hotelului Hilton Garden Inn din Otopeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Erigo este rezultatul asocierii mai multor parteneri, în care trei parteneri asigură managementul şi coordonarea întregii activităţi, de profesie ingineri de structură.

”Prin proiectele derulate ne dorim să creştem valoarea mediului construit şi să contribuim pozitiv la dezvoltarea economică a societăţii din care facem parte”, a declarat Senior Managing Partner Cumulus şi partener Erigo, Răzvan Puchici.

Ambele companii au un portofoliu propriu de clienţi, iar relaţia de parteneriat nu intervine asupra serviciilor furnizate acestora. Obiectivul comun al parteneriatului este identificarea de noi pieţe şi clienţi şi livrarea unui produs complex şi complet.

”Erigo este gândită în jurul a trei profesionişti, care sunt ingineri cunoscuţi, care au piaţa şi conexiunile lor, cu un sistem de management integrat celui prezent deja la Cumulus, în care există paliere decizionale”, a spus inginerul Andrei Şendroiu, partener majoritar Erigo Engineering şi verificator de proiecte agreat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

El a mai precizat că cifra de afaceri înregistrată de companie în 2018 a fost de peste 400.000 euro.

Cele două firme au lucrat împreună la proiecte precum hotelul Hilton Garden Inn Otopeni şi ansamblul rezidenţial Nicolina Iaşi Rezidenţial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.