Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP a anunţat, marţi, că va construi o hală de 62.000 metri pătraţi pentru producătorul de anvelope Pirelli, în Slatina, investiţia fiind estimată la 40 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

WDP extinde capacitatea de depozitare existentă a companiei Pirelli, situată în localitatea Slatina, cu o hală nouă de ultimă generaţie, cu o suprafaţă de aproximativ 62.000 mp.

”Noua hală va fi construită chiar lângă locaţia Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investiţiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităţilor la această locaţie, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare şi ieşire urmează să fie amplasată în secţiunea nouă, unde se va amenaja şi un spaţiu pentru activităţi de producţie”, se arată în comunicat.

Unitatea Pirelli din Slatina este situată pe autostrada Craiova-Piteşti. Finalizarea construcţiei este estimată pentru cel de-al treilea trimestru al anului 2020.

După finalizarea construcţiei, Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP a anunţat că porneşte de la un buget de investiţii de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerinţelor pieţei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.