Banca Transilvania a anunţat, miercuri, că a lansat în Iaşi, alături de PTP Online şi Compania de Transport Public, o opţiune în cadrul aplicaţiei 24pay, prin care elevii şi studenţii pot plăti serviciile de transport în comun cu ajutorul telefoanelor mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mult decât atât, biletele şi abonamentele achiziţionate astfel sunt la preţuri reduse, cu discount de 50% sau 100%.

”Lansarea vine după popularitatea înregistrată deja de 24pay în Iaşi, unde, din august şi până în prezent, au fost achiziţionate peste 70.000 de bilete şi abonamente prin intermediul aplicaţiei. Partenerii acestei iniţiative extind astfel adresabilitatea facilităţii de a plăti cu telefonul mobil, prin oferirea de reduceri celor peste 100.000 de elevi şi studenţi care învaţă în Iaşi”, se arată în comunicat.

Plăţile pentru achiziţia biletelor sau abonamentelor sunt derulate prin soluţia de plată cu cardul pusă la dispoziţie de Banca Transilvania.

BT şi PTP Online – compania care a dezvoltat aplicaţia 24pay şi membră a grupului de firme Ecco Group Development – şi-au propus să contribuie împreună la dezvoltarea serviciilor online în domeniul transportului public, o arie mai puţin acoperită în România.

Facilitatea a fost lansată în următoarele oraşe, alături de Iaşi: Arad, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Timişoara şi Sibiu.

”Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store. Este necesară înrolarea în 24pay a unui card Visa sau Mastercard, emis de oricare bancă. Pentru a beneficia de discount, studenţii şi elevii trebuie să aibă, de asemenea, cardul de reducere ElStudis, care poate fi obţinut de la instituţia de învăţământ la care aceştia învaţă sau de la Compania de Transport Public Iaşi”, se arată în comunicat.

Prin scanarea codului QR de pe cardul ElStudis cu aplicaţia 24pay, elevii şi studenţii vor ajunge direct pe pagina de selecţie a biletului sau abonamentului, aşa încât nu mai este necesară scanarea codului QR afişat în staţii sau în mijloacele de transport în comun, cum este în cazul altor tipuri de utilizatori, potrivit companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.