Banca Transilvania a anunţat miercuri că a devenit partener al Casei Regale a României şi va susţine prezenţa publică, la evenimentele din acest an, a Familiei Regale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Familia Regală salută începutul colaborării cu Banca Transilvania, o bancă românească de succes, care a dovedit de-a lungul timpului implicare în susţinerea întreprinzătorilor români şi în promovarea valorilor autohtone”, se arată în comunicat.

Raportul anual al BNR a confirmat recent urcarea Băncii Transilvania pe locul al doilea al pieţei în 2016, an în care a ajuns la active de 51,78 miliarde lei şi o cotă de piaţă de 13,15%, în urcare de la 12,6% în 2015.

Banca a obţinut a înregistrat în 2016 un profit net de 1,23 miliarde lei (273,3 milioane euro), în scădere cu 49% faţă de anul precedent. Creditele neperformante, cu restanţe mai mari de 90 de zile, au coborât la 4,62% la finalul anului 2016, de la 9,75% la finalul anului anterior.

Banca este listată la Bursa de Valori Bucureşti şi are o valoare de piaţă de 10,6 miliarde lei (2,32 miliarde euro), calculată la ultimul preţ de închidere, de 2,9 lei/acţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.