Firma americană de investiţii Bain Capital a încheiat un acord pentru achiziţionarea a 90% din Adani Capital şi Adani Housing, cumpărând toate investiţiile private ale familiei Adani în companie, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gaurav Gupta va păstra pachetul de acţiuni de 10% rămas la Adani Capital şi va continua să fie director general şi CEO, a spus Bain.

Firma de investiţii a angajat 120 de milioane de dolari pentru Adani Capital şi o linie suplimentară de lichiditate de 50 de milioane de dolari sub formă de obligaţiuni neconvertibile.

Adani Capital este o ramura financiara nebancară a grupului Adani, care sş-a inceput operaţiunile de creditare in 2017.

Tranzacţia, care se aşteaptă să se încheie în trimestrul patru al acestui an, îşi propune să poziţioneze Adani Capital ca o companie independentă, pentru extinderea creditării, a spus Bain.

”Sunt foarte fericit că un investitor credibil precum Bain intervine acum şi acest lucru va ajuta afacerea să crească de mai multe ori ,de aici”, a declarat Gautam Adani, preşedintele grupului Adani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.