Aproximativ 33% din lucrări sunt finalizate, pe lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu, între Piteşti şi Curtea de Argeş, anunţă, miercuri, autorităţile din acest judeţ, în urma unei vizite făcute pe şantier de către prefectul judeţului alături de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pe toţi cei 30 de kilometri ai amplasamentului pe care i-am vizitat astăzi se lucrează, sunt peste 840 de oameni şi 520 de utilaje în şantier. Acest şantier are o evoluţie bună în ultima perioadă, s-a ajuns la un stadiu fizic executat de aproximativ 33%, păstrăm ca şi termen de finalizare a lucrărilor vara anului 2025 şi, dacă mobilizarea continuă cel puţin la acest nivel, suntem optimişti cu privire la acest termen”, a declarat Ionel Scrioşteanu, miercuri, pe şantierul autostrăzii Piteşti-Sibiu. 
 
Conform datelor furnizate de către prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, pe şantierul lotului 5 se lucrează la pasajul din zona Bascov, precum şi la unul dintre podurile peste râul Argeş.
 
”În total, 21 de poduri şi pasaje majore sunt în lucru, peste 170 de structuri minore şi se fac lucrări de consolidare pentru care au fost aduşi peste 2,5 miliarde de metri cubi de material”, transmite prefectul Radu Perianu. 
 
La rândul său, directorul tehnic al companiei Webuild, Marco Morano, a precizat că în această perioadă e lucrează la suprastructură, la consolidarea zonelor de terasament şi că „totul merge în parametri”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.