Autorităţile de reglementare din UE sunt în contact cu Shein, după ce lanţul chinez de fast-fashion a raportat un număr de utilizatori care ar putea să-l supună regulilor stricte ale UE privind conţinutul online, potrivit Comisiei Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem la curent cu declaraţia Shein privind 108 de milioane de utilizatori activi lunar în UE şi suntem în contact cu platforma în vederea unei posibile desemnări în viitor”, a spus un purtător de cuvânt al Comisiei.

”Procedura este în desfăşurare, dar nu poate fi indicat un termen”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.