Aproape toate noile modele Audi vor avea serviciul Apple Music în cadrul sistemului de infotainment, ceea ce va simplifica streaming-ul pentru utilizatorii acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând din acest an, majoritatea noilor modele Audi vândute în Europa şi în alte regiuni vor integra serviciul Apple Music, care va putea fi folosit pentru a asculta muzică prin streaming, fără a fi necesar un smartphone care să transmită prin Bluetooth.

Mai mult, în urma înţelegerii dintre cele două companii, ale căror condiţii nu au fost făcute publice, suportul pentru Apple Music va ajunge şi pe unele dintre modelele deja vândute, printr-un viitor update de software.

Logarea se va face de pe ecranul sistemului de infotainment, folosind datele Apple ID. Identitatea va trebui, apoi, confirmată prin introducerea unui cod primit pe telefon.

Utilizatorii europeni vor primi şi 3GB de date gratuit, ceea ce va fi suficient pentru câteva zile de streaming. După aceea, cei interesaţi vor trebui să achiziţioneze un pachet de date.

Integrarea Apple Music înseamnă că serviciul de streaming poate fi folosit direct de pe ecranului maşinii. Asta spre deosebire de suportul CarPlay, care exista şi până acum, însă care presupunea controlarea prin intermediul telefonului conectat la maşină prin Bluetooth.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.