Apple va prezenta probabil noi modele de iPhone-uri la un eveniment care va fi organizat pe 10 septembrie, la Steve Jobs Theater din campusul companiei din Cupertino, California, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În invitaţia evenimentului lansată joi, Apple a inclus un logo al companiei în cinci culori, ceea ce sugerează că va lansa mai multe culori pentru modelele noi de iPhone-uri.

În ultima perioadă, compania a fost în centrul problemelor provocate de tensiunile comerciale care îi afectează activităţile din China.

Apple va suporta taxele de 15% care vor fi impuse de administraţia Trump pentru produse importante fabricate în China, precum smartwatch-uri şi căşti wireless, de la 1 septembrie, tarifele pentru iPhone-uri urmând să intre în vigoare la 15 decembrie.

Ponderea vânzărilor de iPhone-uri în totalul vânzărilor Apple a scăzut la sub 50% în trimestrul precedent, pentru prima oară în ultimii şapte ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.