Producătorul iPhone-ului a demarat un nou program gratuit de reparare, de data aceasta pentru două modele din seria iPhone 12, din cauza unor probleme cu sunetul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Posesorii modelelor iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, care au probleme cu sunetul, în sensul că acesta ajunge să nu se mai audă deloc, pot apela la service-urile autorizate pentru remedierea gratuită a problemei.

Apple spune, ca obicei în astfel de cazuri, că utilizatorii celor două modele sunt afectaţi într-o proporţie redusă. Sunt eligibile pentru o astfel de reparaţie dispozitivele produse în perioada octombrie 2020 - aprilie 2021.

Cât despre cauza acestei probleme, compania americană spune că este vorba despre o componentă din cadrul modulului de recepţie care se poate defecta.

În cadrul acestui program gratuit de reparaţii intră doar iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, nu şi celelalte două modele ale seriei, iPhone 12 mini şi iPhone 12 Pro Max.

Reparaţia se poate face la unul dintre service-urile autorizate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.