Apple a trimis marţi invitaţii pentru un eveniment de lansare de produse care va fi difuzat pe site-ul său web pe 30 octombrie, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea va avea loc la ora 20:00. E.T., care este mai târziu decât lansările tipice ale Apple, care de obicei încep după-amiaza.

Sunt aşteptate noi laptopuri Mac, potrivit informaţiilor disponibile. iMac-ul Apple şi unele dintre laptopurile sale MacBook nu au fost încă actualizate anul acesta.

O pagină de eveniment postată pe site-ul Apple arată o animaţie cu logo Finder, care este o aplicaţie pentru Mac.

Sloganul Apple pe invitaţii este ”înfricoşător de repede”, ceea ce sugerează ştiri despre cipuri şi este o referire la Halloween.

Cipurile actuale ale Apple se numesc M2 şi este aşteaptată la un moment dat lansarea cipurilor M3, mai rapide, pentru a creşte vânzările de computere Mac, care au scăzut cu 7% în trimestrul încheiat în iunie, în termeni anuali.

Apple a organizat un eveniment de lansare în campusul său pentru noile modele de iPhone şi Apple Watch în septembrie. Cu toate acestea, această nouă lansare pare a fi un flux online, fără componentă de participare personală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.