Apple a lansat luni contul de economii Apple Card, cu un randament anual de 4,15%, care nu necesită depunere sau sold minim, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Utilizatorii pot crea un cont din aplicaţia Wallet pe iPhone-urile lor.

Compania a declarat într-un comunicat de presă că toate recompensele Daily Cash câştigate prin Apple Card vor fi depuse automat în contul de economii.

Daily Cash este programul de recompensă Apple Card, care oferă până la 3% din bani înapoi la achiziţii.

Utilizatorii pot schimba oricând locul în care sunt depuşi banii zilnic şi pot adăuga, de asemenea, fonduri din contul lor bancar pentru a-şi creşte veniturile.

Apple lansează contul de economii prin Goldman Sachs.

Media naţională APY din SUA pentru conturile de economii este de doar 0,35%, conform Federal Deposit Insurance Corporation, astfel încât APY-ul Apple de 4,15% este ridicat, prin comparaţie.

Dar conturile de economii concurente oferite de marile uniuni de credit, băncile online şi băncile fizice pot oferi, de asemenea, clienţilor un APY semnificativ.

CIT Bank oferă un cont de economii cu un APY de 4,75%, atunci când clienţii depun un sold minim de 5.000 de dolari.

Marcus by Goldman Sachs are un APY de 3,9% fără sold minim sau comisioane lunare.

Contul de economii al Capital One nu are un sold minim, iar utilizatorii pot câştiga un APY de 3,5%. Vio Bank oferă un cont de economii cu un APY de 4,77% fără sold minim.

Utilizatorii funcţiei de economii Apple Card îşi pot gestiona conturile printr-un tablou de bord care va apărea în aplicaţia Wallet, unde îşi pot urmări dobânda şi soldul contului sau pot retrage fonduri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.