Aplicaţia Threads a Meta, asemănătoare Twitter, va primi în curând o funcţie de căutare şi va putea fi accesată şi de pe web, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Threads de vineri, CEO-ul Meta Mark Zuckerberg a spus că noile funcţii ”vor veni în următoarele câteva săptămâni”.

”O săptămână bună pentru Threads. Comunitatea de aici se află pe traiectoria pe care mă aştept să construim o aplicaţie vibrantă pe termen lung”, a scris Zuckerberg.

Meta a lansat Threads în iulie, cu multă fanfară, iar aplicaţia a urcat rapid în topuri, deoarece Zuckerberg a valorificat luptele care au afectat Twitter, cunoscută acum sub numele de X, şi a sporit criticile la adresa proprietarului principal, Elon Musk.

Dar implicarea pe Threads a scăzut semnificativ în ultimele săptămâni, pe măsură ce noutatea a dispărut, iar unii utilizatori au devenit frustraţi de funcţionalitatea limitată a aplicaţiei.

Agenţii de publicitate şi creatorii au declarat pentru CNBC că, pentru ca Threads să devină un serviciu important, aplicaţia de mesagerie în timp real trebuie să aibă caracteristici care să faciliteze căutarea subiectelor în tendinţe şi găsirea postărilor anterioare.

Şi posibilitatea de a accesa Threads pe web este deosebit de importantă dacă Meta doreşte să concureze cu adevărat cu X, care a fost mult timp populară pe desktop pentru oamenii de la serviciu.

Săptămâna trecută, Zuckerberg a spus la conferinţa Meta privind veniturile că este ”destul de optimist” cu privire la viitorul Threads şi că aceasta a fost construit de o echipă mică.

Cu toate acestea, compania nu va monetiza aplicaţia până când nu va fi mult mai mare şi mai stabilită, a spus el.

”Multă muncă înainte, dar entuziasmat de ritmul de livrare al echipei”, a scris Zuckerberg vineri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.