Platforma online de food delivery EuCeMananc se lansează, luni, în Cluj-Napoca, iar clujenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicaţie, de unde pot alege dintre cele peste 50 de restaurante existente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, clienţii vor beneficia de o ofertă în luna decembrie, care cumulează cele mai atractive beneficii pentru utilizatori: livrare gratuită şi un voucher cadou în valoare de 15 lei pentru prima comandă, potrivit companiei.

Serviciul introduce totodată şi comanda de grup, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea să adune produsele selectate într-o comandă comună cu colegii sau prietenii, economisind astfel timp şi costuri de livrare. EuCeMananc ar fi singura platformă de food delivery din Cluj-Napoca ce oferă acest beneficiu clienţilor, potrivit companiei.

”Ne bucurăm că de acum serviciile noastre sunt disponibile în cel mai important oraş al ţării din Transilvania, care a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii ani din punct de vedere al infrastructurii şi al comerţului online. Cu această ocazie introducem şi o nouă funcţionalitate pe platforma EuCeMananc, respectiv comanda de grup. Datele noastre dinaintea lansării indicau că este o piaţă care foloseşte această funcţionalitate şi ne bucurăm că putem să o oferim încă de la început”, a spus Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

Prin intermediul platformei, locuitorii oraşului Cluj-Napoca vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile şi ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 50 de restaurante disponibile în aplicaţie.

Printre restaurantele prezente în acest moment pe platforma EuCeMananc în Cluj-Napoca se numără Marty Delivery, Big Belly, Euphoria Biergarten, Indigo, Pokka, NATUU BY NATURE, Express Chef, Atelierul de Pizza, Wok’n Roll, Poco Loco sau Double Cheese.

În luna septembrie, EuCeMananc a anunţat tranzacţia prin care eMAG, liderul regional în e-commerce, a devenit acţionar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma să devină lider calitativ pe segmentul de food ordering. Platforma este prezentă acum în 19 oraşe din ţară şi este în continua ascensiune.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 700 de restaurante din 19 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.