Anca Dragu a declarat că este o onoare pentru ea să contribuie la parcursul european al Republicii Moldova, după ce a fost propusă pentru funcţia de guvernator al Băncii centrale a Republicii Moldova. „Avem nevoie de instituţii puternice, independente, care să asigure stabilitatea economică a ţării şi prosperitate pentru toţi cetăţenii”, a adăugat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este o onoare pentru mine să contribui la parcursul european al Republicii Moldova. Avem nevoie de instituţii puternice, independente, care să asigure stabilitatea economică a ţării şi prosperitate pentru toţi cetăţenii. Nu va fi un drum uşor, dar cu răbdare, determinare şi pricepere vom putea duce la bun sfârşit proiectul european”, a afirmat Anca Dragu, potrivit unui comunicat de presă al USR.
 
Anca Dragu este propusă pentru a fi noul guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei. Anunţul a fost făcut de Igor Grosu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova.
 
Votul va avea loc vineri la prânz în Parlament. Anca Dragu a depus deja jurământul ca cetăţean al Republicii Moldova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.