Direcţia antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a efectuat, în perioada 28 martie – 4 aprilie, în Ilfov şi Bucureşti, acţiuni de control în cadrul cărora au aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 2,6 milioane de lei, a anunţat marţi agenţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectorii antifraudă au verificat 107 contribuabili, fiind aplicate amenzi contravenţionale în sumă totală de 1,56 milioane lei şi fiind confiscate sume numerar, venituri ilicite şi bunuri a căror provenienţă nu a fost justificată, în valoare totală de 241.958 lei, potrivit ANAF.

În plus, în 4 aprilie, inspectorii antifraudă au desfăşurat o amplă acţiune de control în complexul comercial Europa, din Bucureşti.

”Acţiunea de control a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Române pe toată perioada desfăşurării. În cadrul acestei acţiuni au fost verificaţi 45 contribuabili, au fost aplicate amenzi contravenţionale în valoare totală de 586.000 lei şi s-a dispus confiscarea unor sume (numerar) şi bunuri a căror provenienţă nu a fost justificată în valoare totală de 295.300 lei”, se arată în comunicat.

Acţiunile de control au la bază analize de risc efectuate la nivelul direcţiei antifraudă şi vor continua şi în perioada următoare, potrivit Fiscului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.