O societate din judeţul Prahova, care se ocupă cu colectarea, sortarea şi depozitarea deşeurilor feroase, a primit 100.000 de lei amendă de la comisarii Gărzii de Mediu care au constatat că reprezentanţii firmei nu au respectat nici suprafaţa şi nici condiţiile privind depozitarea deşeurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amenda a fost dată unei firme care îşi desfăşoară activitatea în oraşul prahovean Mizil şi în urma unui control neanunţat al Gărzii de Mediu.

„Controlul efectuat a vizat verificarea modului de respectare a condiţiilor impuse în Autorizaţia de Mediu pentru domeniul de activitate de colectare, sortare şi depozitare temporară a deşeurilor metalice. Urmare verificărilor efectuate în teren şi a documentelor puse la dispoziţie s-a constatat că operatorul economic nu a respectat condiţiile stabilite în actul de reglementare, nefiind respectată suprafaţa şi condiţiile de depozitare/stocare temporară a tipurilor de deşeuri regăsite pe amplasament”; informează, vineri, pe Facebook, Garda de Mediu Prahova.

Comisarii de mediu au stabilit totodată un program în baza căruia agentul economic sancţonat trebuie să remedieze neconformităţile constatate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.