Amazon.com se află în discuţii timpurii cu Walt Disney Co cu privire la un posibil parteneriat pentru versiunea de streaming a canalului TV de sport ESPN pe care o dezvoltă, inclusiv despre preluarea unei participaţii minoritate la reţeaua de sport, potrivit Information, care a citat persoane familiarizate cu problema, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney şi ESPN trebuie încă să stabilească un preţ adecvat pentru noul serviciu, se arată în articolul publicat săptămâna trecută de Information.

ESPN are în vedere să taxeze între 20 şi 35 de dolari pe lună pentru noul serviciu de streaming, ceea ce l-ar putea face cel mai scump serviciu de streaming din SUA, a adăugat raportul.

Amazon.com, Walt Disney şi ESPN nu au răspuns imediat solicitărilor Reuters de comentarii.

În iulie, CEO-ul Disney, Robert Iger, a declarat pentru CNBC că compania sa doreşte să păstreze ESPN şi să caute parteneri strategici pentru a forma o societate mixtă sau pentru a cumpăra o participaţie în reţeaua de sport, pentru a ajuta să o ducă direct consumatorilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.