Amazon.com ar urma să lanseze un serviciul de muzică susţinut de publicitate, care ar mări concurenţa, informaţie care a dus luni la scăderea acţiunilor Spotify Technology cu 4%., transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul gratuit de muzică ar urma să fie oferit prin intermediul dispozitivelor Echo, potrivit unui articol publicat de Billboard, care a precizat că acesta ar putea deveni disponibil în această săptămână.

Până acum, gigantul de comerţ electronic oferea serviciul Prime Music în cadrul abonamentului Amazon Prime, la un preţ de 119 de dolari pe an. Amazon Prime mai oferă furnizarea şi accesul gratuit la serviciul Prime Video.

În plus, compania vinde abonamente la Amazon Music Unlimited pentru 9,99 de dolari pe lună, serviciu disponibil pentru membrii Prime la un tarif mai mic, de 7,99 de dolari pe lună.

În februarie 2019, Spotify avea 116 milioane de utilizatori pentru serviciul bazat pe publicitate şi 96 de milioane de abonaţi plătitori.

Amazon a anunţat că are zeci de milioane de clienţi plătitori pentru Prime Music şi serviciul Amazon Music Unlimited.

Reprezentanţii Amazon şi Spotify nu au răspuns solicitărilor pentru comentarii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.