Amazon.com analizează dacă să deschidă magazine în Germnia, a doua sa piaţă ca mărime după Statele Unite, a afirmat sâmbătă directorul din Germania al companiei americane de comerţ electronic, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştim că clienţii cumpără ofline şi că le place varietatea”, a afirmat Ralf Kleber într-un interviu acordat publicaţiei Welt am Sonntag. Kleber a refuzat să ofere detalii concrete sau un termen.

Amazon deţine deja magazine în Statele Unite şi în Marea Britanie, care includ lanţul de băcănii Whole Foods şi magazinele alimentare Amazon Go.

Kleber a mai declarat publicaţiei că Amazon vrea să îşi deszvolte vânzările prin intermediul dispozitivelor controlate vocal Alexa, notând că dispozitivul Echo Dot pentru a încuraja adoptarea sa pe scară largă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.