Airbus Helicopters a încheiat participarea la Heli-Expo 2020, eveniment care a avut loc în California, cu 38 de comenzi pentru elicoptere noi precum şi cu 20 de contracte de modernizare a noilor elicoptere H145 cu cinci pale. Operatorul german de servicii medicale DRF Luftrettung a plasat o comandă de 15 elicoptere H145, devenind astfel cel mai mare operator de H145 din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu ocazia evenimentului, Airbus Helicopters a anunţat şi creşterea puterii elicopterelor H125, care vor putea transporta cu 190 kg mai mult. Shell Aircraft a confirmat interesul pentru folosirea H160 pentru misiuni de transport offshore, iar Metro Aviation a comandat 12 noi elicoptere EC145e”, se arată în comunicat.

Serviciul de Vamă şi Protecţie a Frontierei va achiziţiona 16 noi elicoptere H125, livrările urmând să fie făcute în cursul anului de către fabrica din Columbus, Mississippi. A fost semnat, de asemenea, un contract pentru H125 cu firma Ascent Helicopters, din Vestul Canadei.

”Airbus a primit de la NASA o comandă pentru 3 noi elicoptere H135, ceea ce reprezintă primul parteneriat dintre agenţia spaţială americană şi Airbus Helicopters. Agenţia va folosi elicopterele pentru misiuni multiple, cum ar fi asigurarea securităţii la lansarea navetelor de la Kennedy Space Center în Florida, serviciile medicale de urgenţă şi transportul personalului calificat”, se arată în comunicat.

Operatorul din turism Maverick Helicopters a anunţat că va moderniza toate cele 34 de elicoptere EC130 B4 prin dotarea cu sistemul Airbus de alimentare în caz de accident, cu scopul de a asigura cel mai înalt nivel de siguranţă a zborului. În zona de servicii şi suport, Airbus şi-a asigurat numeroase contracte globale, printre care Papillon, Heliportugal şi DRF Luftrettung, care şi-a extins contractul Hcare Smart cu opt ani.

”Aceste planificări le permit clienţilor să mărească disponibilitatea pentru zbor a elicopterelor şi succesul misiunilor, să optimizeze costurile, să reducă cheltuielile cu mentenanţa, să sporească siguranţa şi să prelungească viaţa de operare a aparatelor. Airbus a dezvăluit, de asemenea,  noul portal interactiv pentru clienţi, AirbusWorld, şi un Marketplace online care pune la dispoziţia clienţilor Airbus practicile de e-commerce. În plus, compania aproape că a dublat, în doar un an, numărul elicopterelor care împărtăşesc date despre zbor şi mentenanţă”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.