Luna septembrie se anunţă călduroasă şi însorită, iar între cele mai ieftine destinaţii europene de city break în această perioadă sunt Paris, Marsilia, Viena şi Berlin, potrivit agenţiei de turism online eSky, care precizează că un bilet de avion dus/întors la Viena costă de la 35 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, un bilet de avion dus/întors către Paris costă de la 140 de euro, iar o noapte de cazare pentru două persoane de la 39 de euro. Preţul unui bilet pentru adulţi la Disneyland începe de la 67,73 euro, iar pentru copii de la 61,68 euro.

Către Marsilia, al doilea cel mai mare oraş din Franţa, un zbor începe de la 61 de euro, iar cazarea pe noapte pentru două persoane începe de la 39 de euro.

În Berlin se poate zbura la preţuri de la 58 de euro dus/întors. Aici are loc festivalul Lollapalooza Berlin 2019, pe 7 şi 8 septembrie, iar Oktoberfest se va ţine de pe 20 septembrie până pe 13 octombrie 2019.

"Pentru iubitorii de mare există Grecia, alegerea preferată a românilor atunci când vine vorba de vacanţa de vară. Iar dacă alegeţi peninsula Halkidiki sau insula Thassos, o excursie cu maşina este o opţiune bună. Cazarea în aceasă perioadă, începe cu preţuri de la 35 euro/cameră pentru două persoane în Halkidiki şi de la 31 euro/cameră pentru două persoane în Thassos”, spun experţii eSky, într-un comunicat de presă.

Pentru Atena, preţurile biletelor din septembrie încep de la 77 de euro dus-întors.

Pentru Amman, un zbor dus/întors începe de la 87 de euro, iar o noapte de cazare pentru două persoane costă de la 22 de euro.

”Amman, capitala Iordaniei, denumită în antichitate Philadelphia, a fost construită pe şapte coline. Astăzi, Amman este un oraş modern şi relativ tânăr, în care este foarte uşor să ne bucurăm de experienţa Orientului Mijlociu, vizitând şi experimentând, de exemplu, Al Pasha Hammam”, precizează reprezentanţii eSky.

Agenţia online de turism eSky România a avut un venit net în valoare de 5,8 milioane de euro în 2018, la o valoare totală tranzacţionată de 37 milioane de euro. Activă pe piaţa locală încă din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central în Polonia. Grupul are 50 de pieţe deschise în acest moment, atât în America de Sud, în America de Nord, cât şi în Europa, Asia şi Africa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.