Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a lansat o licitaţie de 15,31 milioane lei (3,21 milioane euro), fără TVA, prin care vrea să cumpere servicii de asistenţă tehnică informatică, potrvit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează achiziţia de ”servicii de asistenţă tehnică informatică, de întreţinere şi reparaţii software, de dezvoltare software şi de arhivare, pentru desfăşurarea activităţii ANI”.

Valoarea contractului este estimată între 5,63 milioane lei şi 15,31 milioane lei. Durata acordului-cadru este estimată la 24 luni, iar finanţarea este asigurată din fonduri bugetare.

Candidatul trebuie să fi prestat în ultimii cinci ani, calculaţi până la data limită de depunere a candidaturilor, servicii de administrare şi suport în exploatare în valoare cumulată de minimum 3,7 milioane lei.

Tipul procedurii este procedură competitivă cu negociere, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 decembrie.

ANI a fost înfiinţată ca autoritate administrativă autonomă, cu personalitate juridică, ce funcţionează la nivel naţional, ca structură unică, cu sediul în Bucureşti, având ca atribuţii principale asigurarea exercitării funcţiilor şi demnităţilor publice în conditii de imparţialitate, integritate şi transparenţă.

Agenţia organizează activitatea de control a averii dobândite în perioada exercitării mandatelor sau a îndeplinirii funcţiilor şi demnităţilor publice, de verificare a conflictelor de interese, precum şi de sesizare a incompatibilităţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.