Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a lansat o licitaţie de 169,6 milioane lei (35,7 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de înregistrate în sistemul integrat de cadastru, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează achiziţia de ”servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară a imobilelor Etapa 2”.

Achiziţia vizează 215 unităţi administrativ-teritoriale (UAT) din 37 de judeţe, prin Programul Operaţional Regional. Achizitia se desfăşoară pe 215 loturi, cu încheiere de contracte multianuale. 

Proiectul major are în vedere „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”.

Printre etapele principale de prestare a serviciilor de înregistrare sistematică se numără organizarea lucrărilor sistematice de cadastru, recunoaşterea terenului, realizarea raportului preliminar, campania de informare publică şi identificarea limitelor imobilelor.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.