Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă Bucureşti, Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a anunţat, joi, creşterea capacităţii de procesare a aeronavelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAB anunţă creşterea capacităţii de procesare, în urma măririi numărului de poziţii de parcare a aeronavelor.

”Prin reconfigurarea platformei de imbarcare-debarcare nr. 1, celor 22 de poziţii de parcare existente le-au fost adăugate încă 4, ce vor fi utilizate preponderent de către aeronavele de mai mici dimensiuni”, se arată în comunicat.

Totodată, este în stadiul de execuţie o investiţie în valoare de 12,7 milioane lei, constând în extinderea suprafeţei aceleiaşi platforme cu încă 4 poziţii de parcare, lucrările urmând să fie finalizate în a doua jumătate a lunii septembrie 2019.

Creşterea capacităţii platformei constituie unul din primele rezultate ale programului de acţiune pe termen scurt implementat de noul management al CN Aeroporturi Bucureşti.

Din aprilie, CNAB are un nou director general, George Alexandru Ivan, fost director comercial în cadrul companiei, după ce Gabriel Stoe a fost demis de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.