Ministrul Finanţelor, Adiran Câciu, anunţă, luni, că Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile, ceea ce reprezintă ”o gură de oxigen aşteptată de zeci de mii de antreprenori”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am promis că susţinerea economiei este prioritară şi ne ţinem de cuvânt! Astăzi, la propunerea Ministerului Finanţelor, Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile”, a scris, luni, pe Facebook, Adrian Câciu.  

Ministrul Finanţelor afirmă că, astfel, este ajutat ”un sector economic aflat în continuare într-o acută lipsă de lichiditate”.  

”Protejăm sute de mii de locuri de muncă şi oferim o gură de oxigen aşteptată de zeci de mii de antreprenori! Vom continua să luăm asemenea măsuri generate în urma dialogului cu mediul privat”, a mai scris ministrul.  

Acesta susţine că ”putem depăşi această situaţie dificilă doar ajutând firmele şi angajaţii acestora”.  

”Asta înseamnă cu adevărat solidaritate economico-socială în vreme de criză”, a precizat ministrul.  

 

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.