Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Albania, a fost desemnat CEO al Vodafone România, începând cu 1 iulie. El o înlocuieşte în funcţie pe Murielle Lorilloux, care va prelua funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Albania, a fost desemnat CEO al Vodafone România, începând cu 1 iulie 2021, şi îi va raporta lui Serpil Timuray, CEO Europe Cluster. Acesta o va înlocui pe Murielle Lorilloux, care îşi încheie mandatul de patru ani în România, urmând să preia funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt", a informat grupul.

Murielle Lorilloux s-a alăturat Vodafone România în septembrie 2017.

Achilleas Kanaris s-a alăturat Vodafone în 2009 şi a avut o serie de roluri în zona comercială în Grecia, inclusiv poziţia de Consumer Business Director. În acest rol, a obţinut poziţia de leadership în ceea ce priveşte NPS (indicele de satisfacţie a clienţilor) şi a integrat Hellas Online, transformând astfel Vodafone într-un operator complet convergent, înainte de a prelua poziţia de CEO al Vodafone Albania. În funcţia de CEO, a condus transformarea companiei dintr-un operator exclusiv mobil, într-un business complet convergent prin achiziţia şi integrarea  celui de-al doilea cel mai mare operator de televiziune fixă şi Pay TV din Albania. Înainte de a se alătura Vodafone, a deţinut mai multe roluri de conducere în telecomunicaţii şi în consultanţă în Marea Britanie.

Achilleas Kanaris este cetăţean grec. A urmat un masterat în inginerie la Imperial College London şi un MBA la Massachusetts Institute of Technology (MIT) - Sloan School of Management.

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicaţiilor în Europa şi Africa.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile şi fixe în Europa şi cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume.  Platforma de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 45 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăţi mobile şi servicii financiare. Operăm reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi 48 de reţele mobile partenere. La 31 decembrie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV şi peste 118 milioane de dispozitive IoT conectate.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziţia de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2021 în Europa, şi până în 2025 pentru operaţiunile din celelalte teritorii, reutilizând, revânzând sau reciclând 100%  din echipamentele noastre de reţea care devin redundante.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.