Apple lucrează la o versiunea mai accesibilă a căştii Vision Pro , însă, nici aceasta nu va fi foarte ieftină, cu preţuri vehiculate în jurul a 2.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Versiunea mai ieftină a căştii de realitate mixtă Vision Pro va ajunge să coste între 1.500 şi 2.500 de dolari, scrie Bloomberg, citând surse anonime din cadrul companiei.

Chiar şi cu un astfel de preţ, Apple va face o serie întreagă de compromisuri, ce vor viza performanţa cipurilor, a camerelor şi a ecranului.

Versiunea mai ieftină a căştii nu va avea EyeSight. Această facilitate foloseşte un ecran extern pentru ca utilizatorul să poată vedea mediul înconjurător şi cu casca pusă şi, în acelaşi timp, ochii săi să fie vizibili celor din jur.

De asemenea, Apple va folosi un cip mai puţin performant şi mai puţine camere pentru a reduce preţul acestei versiuni.

Viitoarea cască de realitate mixtă a devenit deja una dintre priorităţile Apple. Pentru a o dezvolta mai repede, compania a mutat deja mai mulţi oameni de la alte proiecte, inclusiv de la ochelarii de AR la care lucrează.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.