YouTube, platformă deţinută de Google, are 2 miliarde de utilizatori unici lunar care urmăresc zilnic 250 de milioane de ore de conţinut pe ecrane TV, a anunţat Susan Wojcicki, CEO al companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această cifră reprezintă o creştere de 5% faţă de cea anunţată vara trecută (1,9 miliarde), scrie Variety.

O creştere a cunoscut-o şi timpul petrecut pe platformă, cu peste 250 de ore pe zi. Aici este vorba despre o creştere de 39% în mai puţin de un an şi exclude vizionare conţinutului pe YouTube TV, serviciul TV cu plată al Google.

Cât priveşte vizionarea conţinutului YouTube pe suport TV, platforma se găseşte pe locul al doilea, după Netflix.

Un sondaj realizat de Cowen & Co. arată că 38,6% dintre utilizatorii cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani vizionează conţinutul Netflix pe TV, iar 17,7% - YouTube şi 12,1% - Hulu.

YouTube a oferit, joi, indicii despre un proiect „top-secret” cu Justin Bieber, care va fi lansat anul viitor, alături de documentare despre starleta Paris Hilton şi cântăreţul Maluma, dar şi de revenirea programului „What the Fit” al lui Kevin Hart.  

Cântăreaţa Alicia Keys a anunţat că va avea un nou talk-show, „Unwind”, pe canalul ei, iar actriţa de comedie Tiffany Haddish plănuieşte să îşi lanseze propriul canal şi un show cu invitaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.