Actorii Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Gheorghe Visu şi Ana Ciontea vor juca împreună pe scena Teatrului Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB) într-un nou spectacol, intitulat ”Umbre”, după un text contemporan semnat de scriitoarea spaniolă Marilia Samper, care va avea două reprezentaţii în avanpremieră, pe 17 şi 18 mai, de la 19.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiera spectacolului ”Umbre” va avea loc în zilele de marţi, 6 iunie, şi miercuri, 7 iunie, de la ora 19.30, la Sala Atelier, informează TNB.

Spectacolul este regizat de Vlad Cristache, iar distribuţia este completată de Mircea Rusu, Gavril Pătru, Alexandra Sălceanu şi Emilian Mârnea.

Spectacolul are un final neaşteptat şi abordează teme precum pierderea fiinţelor iubite, dar şi regăsirea seninătăţii, după o lungă suferinţă.

”Mi-am dorit să scriu despre absenţă şi, până la urmă, am ajuns să scriu o poveste de dragoste”, a declarat Marilia Samper despre piesă.

La avanpremiera spectacolului va participa şi Marilia Samper.

”Textul acesta este cu totul special pentru mine. L-am scris şi l-am pus în scenă la Teatrul Naţional din Catalonia şi a reprezentat un pas important în cariera mea. Sunt foarte fericită să-l văd din nou pe scenă, montat într-o ţară cu o sensibilitate artistică asemănătoare. Sunt foarte emoţionată că voi fi la avanpremieră. Şi ştiu că o să-mi placă”, a spus scriitoarea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.