Viceprimarul Horia Tomescu a semnat, vineri, autorizaţia de construire pentru un nou teatru, în Griviţa 53, a anunţat USR Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un vis frumos este astăzi mai aproape de realitate. Primăria Municipiului Bucureşti a emis astăzi autorizaţia de construcţie pentru o nouă clădire a unui teatru, în Griviţa 53. Sunt convins că în scurtă vreme ne vom bucura de primele premiere ale acestui teatru atât de necesar. Datorită ţie, Chris-Simion Mercurian, vom avea primul teatru construit împreună”, a declarat Horia Tomescu, viceprimarul Capitalei.

Griviţa 53 va fi primul teatru privat ce se va construi după mai bine de 70 de ani în Bucureşti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Proiectul Griviţa 53 a pornit la iniţiativa regizoarei Chris Simion-Mercurian şi a devenit al unei comunităţi întregi de artişti şi oameni care iubesc arta şi teatrul.  

În urmă cu 75 de ani, inginerul Liviu Ciulei construia primul teatru privat din Bucureşti pentru fiul său, actualul Teatru Nottara. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.