Un spectacol inspirat din tragedia de la clubul Colectiv, intitulat ”64”, va fi difuzat în premieră, luni, de la ora 23.05, de Radio România Actualităţi, cu prilejul împlinirii a doi ani de la incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Radio România, titlul spectacolului indică numărul victimelor care au decedat în urma incendiului de la clubul Colectiv, iar piesa combină fragmente din viaţa unor personaje imaginare cu mărturiile celor de la faţa locului. 

Scenariul radiofonic şi regia artistică sunt semnate de Ilinca Stihi - artist multi-premiat în ţară şi străinătate.

În prefaţa spectacolului sonor Ruxandra Săraru va purta un dialog cu Ilinca Stihi, despre compasiune şi implicare, libertate şi responsabilitate, moralitate în viaţa publică şi particulară.

Distribuţia spectacolului este aclătuită de: Ana Ciontea, Andrei Ciopec, Ciprian Chiricheş, Dana Marineci, Manuela Ciucur, Alina Petrică, Sandra Ducuţă, Alexandra Paşcu şi Mario Ionescu - operator TV şi martor la evenimente.

Regia de studio este semnată de Janina Dicu, regia de montaj de Monica Wilhelm, iar sound design-ul de Mădălin Cristescu. Redactorul şi coordonatorul de proiect este Crenguţa Manea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.