Un serial VR care prezintă tradiţii şi obiceiuri de pe toate continentele, proiectând spectatorii în vieţile unor localnici din toată lumea, “Discovery TRVLR”, va fi lansat de Discovery Communications şi Google, vineri, 3 noiembrie, în exclusivitate pe YouTube, DiscoveryVR.com şi pe aplicaţia Discovery VR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul va putea fi vizionat cu Daydream View, noua cască de realitate virtuală de la Google, dar şi cu Cardboard. De asemenea, seria va putea fi urmărită pe internet, pe telefoane Android şi iOS.

Explorând diferite culturi prin intermediul acestei experienţe 360, “Discovery TRVLR” prezintă ritualuri şi tradiţii care definesc diverse culturi din America de Nord, America de Sud, Asia, Australia, Africa, Antarctica şi Europa. 

Fiecare dintre cele şapte capitole din seria “Discovery TRVLR” explorează un alt continent, concentrându-se asupra unui localnic - “guru”, “rebelul”, “artistul sau “exploratorul” - care va împărtăşi ritualuri şi tradiţii din cultura lui.

Capitolele pentru America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa şi Australia conţin fiecare câte şase episoade, în timp ce capitolul pentru Antarctica are două episoade, ajungând astfel la un total de 38 de episoade pentru întreaga serie.
 
Episoadele filmate în America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Australia şi Europa au fost scrise şi regizate de Addison O’Dea, fiind produse de casa de producţie Here Be Dragons. Episoadele filmate în Antarctica au fost regizate de Barry Pousman şi produse de Yes Please Thank You. Saschka Unseld, deţinător al Premiului Emmy, a fost producător pe partea de creaţie a seriei.

Lansată în august 2015, aplicaţia Discovery VR a fost descărcată de 4,3 milioane de ori şi a acumulat peste 123 de milioane de vizualizări până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.