Cinemondo va fi un tronson al serialelor străine pentru Kanal D2, în day time, care vor putea fi urmărite de luni până vineri, începând din 3 aprilie. Printre serialele ce vor fi difuzate de la ora 15.00 se numără "Yanxi, Palatul Suspinelor" ("The Story of The Palace Yanxy") şi „Drumul tăcerii" ("Silent Road").

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu acţiunea petrecându-se în perioada Chinei Imperiale, în timpul domniei împăratului Quian Long (început de secol al XVIII-lea), serialul "Yanxi, Palatul Suspinelor"  spune povestea unei tinere care caută adevărul despre moartea surorii ei. Pentru desluşirea enigmei, femeia intră ca slujitoare în haremul împăratului. Aici va învăţa lecţii importante despre dragoste, loialitate, sacrificiu. Producţia este una grandioasă prin decoruri, costume speciale, atmosferă, ca o adevărată călătorie în timp şi spaţiu, în China începutului de secol al XVIII-lea.

Producţia realizată în China, în 2018, a primit 31 de premii internaţionale.

Un alt serial care îi va captiva pe telespectatori este "Drumul tăcerii". Într-o comunitate bogată din Atena, în care viaţa oamenilor pare să se desfăşoare fără evenimente majore, dispariţia unui autobuz şcolar cu tot cu elevi pune pe jar întreaga ţară. Ancheta poliţiei este declanşată, iar piesele unui puzzle şocant, care uimeşte de la episod la episod, îi va ţine pe cei din faţa micilor ecrane cu sufletul la gură.

Lansat în 2021, în Grecia, "Drumul tăcerii" e o combinaţie de dramă şi mister. 

Kanal D2, noua staţie TV din portofoliul Dogan Media International, se pregăteşte să emită, începând din 2 aprilie, odată cu lansarea celui de-al optulea sezon "Bravo, ai stil!". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.