Un serial care dezvăluie poveştile vizionarilor din industria automobilistică din Statele Unite ale Americii şi brandurile auto memorabile, intitulat “Maşinile simbol ale Americii” şi alcătuit din trei episoade cu durata de câte două ore fiecare, va fi difuzat de televiziunea History, joia, de la ora 20.00, începând cu 21 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin reconstituiri inedite şi imagini de arhivă care nu au mai fost transmise până acum, “Maşinile simbol ale Americii” va prezenta traseul profesional a şapte figuri revoluţionare şi emblematice din industria auto: Henry Ford, Walter Chrysler, fraţii Dodge, William Durant, Lee Iacocca şi John Delorean, informează History.

Primul episod din seria specială va vorbi despre aceşti vizionari care au riscat totul pentru a revoluţiona transportul populaţiei. Lupta lor pentru supremaţie va pune bazele unuia dintre cele mai mari şi mai influente imperii corporatiste din istoria Americii.

History, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. A aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.