Un nou sezon al serialului ”Arhivele crimei”, nominalizat la premiile Emmy, va fi difuzat de televiziunea Crime + Investigation, în premieră şi în exclusivitate, începând de joi, de la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul are 10 episoade, fiecare cu durata de o oră, informează postul de televiziune.

Fiecare episod prezintă cazuri criminalistice considerate timp de mulţi ani de nerezolvat şi va surpinde experienţele detectivilor care le investighează. Aceştia vor retrăi evenimentele crimelor şi vor dezvălui noi particularităţi care îi vor ajuta pe privitori să pătrundă în atmosfera serialului şi să înţeleagă mai bine cum s-au produs tragediile

Bazându-se pe noutăţi tehnologice din domeniul medico-legal şi pe influenţa exercitată de canalele de social media, ”Arhivele crimei” prezintă atât modul în care sunt soluţionate cazurile, cât şi sentimentul de împăcare pe care acest deznodământ îl aduce familiilor şi prietenilor victimelor.

Există peste 120.000 de cazuri clasate în SUA şi numai 1% dintre acestea sunt pe cale să fie elucidate. De la povestea unui criminal care îşi aminteşte din copilărie moartea surorii lui la folosirea masivă a probelor ADN pentru a găsi un ucigaş, detectivii găsesc indicii pentru a rezolva cazuri chiar şi din urmă cu 30 de ani.

Serialul a fost creat de studioul Blumhouse Television, care a realizat documentarul de succes ”The Jinx”, şi de studioul independent de producţie AMPLE. De asemenea, este narat de actorul american Danny Glover.

CI este disponibil în peste 170 teritorii la nivel global şi în peste 18 limbi. CI a fost lansat în România în septembrie 2013 şi este difuzat de operatorii de televiziune UPC, Telekom, RCS şi Orange TV.

A+E Networks, LLC este o companie globală de media premiată, care oferă consumatorilor conţinut divers, de la televiziuni, până la site-uri, jocuri, aplicaţii sau softuri educaţionale, lansând inclusiv primele aplicaţii de pe piaţă precum History Vault şi Lifetime Movie Club. A+E Networks cuprinde A&E, Lifetime, History, LMN, FYI, VICELAND, H2, A+E Studios,  History en Espaňol, Crime + Investigation, Military History, Lifetime Real Women, A&E IndieFilms, A+E Networks International, A+E Networks Digital şi A+E Networks Consumer Products. Televiziunile şi programele din portofoliul A+E Networks ajung în peste 335 de milioane de locuinţe din peste 200 de teritorii, cu conţinut în 41 de limbi. A+E Networks reprezintă un joint-venture între Disney-ABC Television Group şi Hearst Corporation.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.