Televiziunea Română va difuza un nou sezon al emisiunii ”Profesioniştii”, realizată de Eugenia Vodă, la TVR 1 şi TVR+ în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00, începând din 18 martie, prima invitată fiind cântăreaţa Loredana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru telespectatorii care iubesc emisiunea Eugeniei Vodă şi care au trimis numeroase mesaje că aşteaptă noi ediţii «Profesioniştii», avem o veste bună: premierele «Profesioniştii», realizate de Eugenia Vodă, încep sâmbătă, 18 martie”, au transmis reprezentanţii TVR.

Invitata Eugeniei Vodă la prima ediţie a noului sezon din emisiunea «Profesioniştii» va fi Loredana.

”Loredana are clasă, e de o naturaleţe cuceritoare, o figură cu totul specială”, a spus realizatoarea Eugenia Vodă.

”Eugenia Vodă are abilitatea extraordinară de a trece dincolo de straturile superficiale ale unui interviu banal, transformându-l într-o experienţă unică”, a spus, la rândul ei, Loredana.

Aflată în turneul naţional ”Sentimente“, Loredana va susţine spectacole în luna martie în mai multe oraşe din ţară - Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Cluj, Oradea şi Timişoara.

”Profesioniştii” se difuzează la TVR 1 din anul 2000, realizatoarea Eugenia Vodă completând arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.