Serialul „The Outsider”, adaptare după romanul omonim al lui Stephen King, este disponibil, începând de luni, pe platforma HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O anchetă aparent simplă a uciderii brutale a unui băiat din localitate îi face pe un poliţist veteran şi un anchetator nonconformist să pună sub semnul îndoielii tot ceea ce credeau că este real, în timp ce o forţă supranaturală îşi face simţită prezenţa în acest caz.

Jason Bateman a regizat primele două episoade şi este producător executiv al proiectului.

În rolul principal este distribuit Ben Mendelsohn, cunoscut din „Animal Kingdom” (2010) şi „Starred Up” (2013).

„The Outsider” este o adaptare a romanului din 2018 cu acelaşi nume, scris de Stephen King. Acţiunea se petrece într-un orăşel din Oklahoma, unde este găsit corpul mutilat al unui băiat în vârstă de 11 ani. Există dovezi aparent de necontestat care arată spre un respectat profesor de engleză (Jason Bateman), aşa că detectivul Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) decide să-l aresteze. Cu toate acestea, bărbatul are alibiul perfect.

Din distribuţie mai fac parte Cynthia Erivo, Yul Vazquez, Mare Winningham şi Julianne Nicholson.

Primele două episoade sunt disponibile de luni. Un nou episod dintre cele 10 ale serialului va fi disponibil în fiecare săptămână pe HBO GO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.