Un musical inspirat din lungmetrajul ”Frumuşica/ Pretty Woman” va fi jucat anul viitor pe Broadway, cu actorii Samantha Barks, cunoscută din filmul ”Mizerabilii/ Les Misérables” (2012), şi Steve Kazee, câştigător al unui premiu Tony, în rolurile principale, interpretate în film de Julia Roberts şi Richard Gere. Spectacolul va avea coloana sonoră semnată de cântăreţul şi compozitorul canadian Bryan Adams, informează hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul spectacolului, Paula Wagner, a anunţat că există planuri pentru stabilirea unor reprezentaţii ale spectacolului în Chicago, în primăvara anului viitor, înainte de premiera de pe Broadway, programată în toamna aceluiaşi an.

”«Pretty Woman: Musicalul» va avea spiritul, umorul, căldura şi bucuria filmului, cu o muzică original uimitoare”, a spus Paula Wagner.

Spectacolul va avea premiera pe 13 martie 2018 la Oriental Theatre din Chicago, unde va avea reprezentaţii timp de cinci săptămâni, înainte de a avea premiera pe Broadway, la unul dintre teatrele deţinute de Nederlander Organization. Data premierei pe Broadway urmează să fie anunţată.

Samantha Barks, cunoscută mai ales pentru interpretarea personajului Eponne în filmul ”Mizerabilii/ Les Misérables” (2012), regizat de Tom Hooper, o va interpreta pe Vivian Ward, în timp ce Steve Kazee, recompensat cu un premiu Tony în 2012 la categoria cel mai bun actor, pentru musicalul ”Once”, îl va interpreta pe Edward Lewis, care o angajează pe femeie ca escortă pentru perioada şederii sale în Los Angeles, de o săptămână.

Pentru actriţa Samantha Barks, acest spectacol va marca debutul pe Broadway.

Muzica spectacolului este semnată de Bryan Adams, care a lucrat alături de compozitorul Jim Vallance, musicalul urmând să aibă la bază un text de Garry Marshall şi J.F. Lawton – regizorul şi scenograful filmului original.

Regizorul şi coregraful producţiei este Jerry Mitchell, recompensat cu două premii Tony, care a lucrat la proiect timp de peste un an cu regizorul filmului, Garry Marshall, înainte ca acesta să decedeze, în iulie 2016.

Comedia romantică ”Frumuşica/ Pretty Woman” (1990), regizată de Garry Marshall, a fost un succes extraordinar pentru Touchstone Pictures, care aparţine companiei Disney, înregistrând încasări de 178,4 milioane de dolari în Statele Unite ale Americii şi de 285 de milioane de dolari în străinătate.

Filmul prezintă povestea de dragoste a unui om de afaceri bogat cu o femeie de moravuri uşoare, pe care o întâlneşte întâmplător şi pe care o învaţă cum să se îmbrace, cum să mănânce elegant, dar şi cum să aprecieze muzica de operă, potrivit cinemagia.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.