Un documentar dedicat celor mai importante evenimente din anii 1990, intitulat “Anii ’90: Vremea schimbărilor”, în două părţi, va fi difuzat în exclusivitate marţi, 7 noiembrie, respectiv pe 14 noiembrie, de la ora 21.00, de televiziunea History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Anii ’90: Vremea schimbărilor” prezintă momente de referinţă din epoca respectivă, de la căderea Zidului Berlinului în 1989 până la atacul terorist din 11 septembrie 2001, studiind principalele evenimente care au modelat lumea de astăzi, informează History.

În prima parte a documentarului, difuzată marţi, este analizat finalul Războiului Rece, în special modul în care CNN a acoperit acest eveniment prin lansarea unui flux de ştiri de 24 de ore şi introducerea videoclipurilor virale.

Cea de-a doua parte a documentarului, care va fi difuzată pe 14 noiembrie, explorează cum a fost creat şi introdus internetul, cum a apărut organizaţia teroristă Al Qaeda şi drepturile homosexualilor, analizând revoluţia din industria muzicală şi evenimentele din 11 septembrie 2001.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom şi UPC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.