Un actor de la Comédie-Française, a cărui identitate nu a fost divulgată, este acuzat de violenţe fizice de un youtuber specializat pe teatru, presupusele fapte fiind condamnate de instituţia teatrală într-un mesaj publicat marţi pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa Marie Coquille-Chambel afirmă că a depus plângere pentru că a fost lovită violent de trei ori de un actor pe care nu l-a numit şi care a ameninţat-o cu moartea, potrivit presei franceze. 

"Comédie-Française este profund şocată să afle despre fapte de violenţă insuportabile atribuite unuia dintre salariaţii săi. Le condamnăm cu fermitate şi vom lua toate măsurile care se impun", se arată în mesajul publicat pe Twitter. 

Pe pagina de Facebook şi într-o serie de mesaje pe Twitter, Marie Coquille-Chambel, care are un canal de YouTube despre teatru, Plain Chant, a afirmat luni că a depus plângere după ce a fost lovită violent de trei ori de acest actor pe care nu-l numeşte. 

"Am fost lovită pe 6 martie, pe 26 martie şi pe 2 mai. Lovituri cu pumnii în faţă, în coaste, în spate când eram la pământ. M-a tras de păr prin tot apartamentul. M-a aruncat pe jos. A încercat să mă strângă de gât şi mi-a lăsat urme pe gât. Am înregistrări audio în care mă ameninţă cu moartea", a povestit Marie Coquille-Chambel, care a publicat fotografii cu ea în care arată vînătăile pe genunchi şi o rană la buze. 

"Cred că omerta nu mai este posibilă în teatru şi refuz ca o altă persoană să suporte astfel de violenţe din partea unui bărbat, indiferent care ar fi influenţa şi notorietatea sa", a spus Marie Coquille-Chambel.

Ea a precizat că actorul a căutat "să ia legătura cu familia şi prietenii săi pentru a mă defăima". "Ştiu că are o reputaţie de tip periculos, aşa că dacă există şi alte victime, alte mărturii pentru ca vorbele mele să fie ascultate, vă rog, contactaţi-mă", a adăugat ea. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.