Spectatorii vor participa la un tur teatral cu autocarul între Sinagoga Mare şi Liceul Ciocanul şi vor viziona mapping-ul realizat de Les Ateliers Nomad, la spectacolul ”Bucureşti 41-Tur Retur”, o producţie a Teatrului Evreiesc de Stat, care va avea primele reprezentaţii pe 7 şi 8 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bucureşti 41 - Tur Retur realizează o imersie în trecutul Capitalei, în cadrul unui tur teatral cu destinaţia anul 1941, care va începe la Teatrul Evreiesc de Stat (str. Iuliu Barasch, nr. 15) de la ora 18.00. 

Spectacolul va conduce publicul prin istoria Bucureştiul anului 1941 alături de personaje precum Nae Ionescu, Contesa Waldeck, Rabinul Guttman sau Mihail Sebastian.

”Bucureşti 41 - Tur Retur” aduce o impresionantă desfăşurare de forţe: patru spaţii, două video mappinguri, 11 actori, 40 de locuri în autocar, totul pe parcursul a aproximativ patru ore.

Spectacolul ”Bucureşti 41 - Tur Retur” se joacă în regia lui Alexandru Berceanu, după un scenariu original de Andreea Chindriş, Alexa Băcanu şi Alexandru Berceanu, cu Anka Levana, Marius Rizea, Liviu Lucaci, Andrei Bibire, Mircea Dragoman, Monia Pricopi, Cristina Cîrcei, Mihai Prejban, Darius Daradici, Viorica Bantaş, Mihai Ciucă şi Ştefan Berceanu, invitat special.

Echipa artistică este completată de Andrei Dinu (scenografie), Ana Costea (coregrafie), Raluca Burcea (muzica), Emanuel Burcea (Producţie muzicală), Les Ateliers Nomad (Video Mapping), Ema Bolintiru (Director de imagine), Adrian Cioflâncă şi Anca Tudorancea (Cercetare), Ştefan Creţu (Grafică). Turul teatral va fi ghidat de Andreea Chindriş.

Locul de pornire în tur este Teatrul Evreiesc de Stat, unde se joacă atât prima scenă, cât şi ultima scenă a spectacolului. Deplasarea între spaţii este asigurată gratuit cu autocarul. Pe parcursul deplasării spectatorii vor fi însoţiţi de un ghid care va prezenta istoria anului 1941. Nu putem asigura transport pentru spectatorii care doresc să plece pe parcursul turului. În cazul în care vremea permite, spectacolul se va desfăşura şi în exterior în unele locuri, ”motiv pentru care recomandăm publicului să vină bine îmbrăcat”, se arată în comunicatul TES.

Participarea este gratuită. Având în vedere numărul limitat de locuri, spectatorii trebuie să facă rezervare la adresa de mail rezervari@teatrul-evreiesc.ro sau la numărul de telefon 0721 313 736. Pentru ca rezervarea să fie valabilă este necesar să se transmită şi o adresă de mail sau un număr de telefon, la care să fie confirmată rezervarea.

Spectacolul ”Bucuresti 41 - Tur Retur” este o co-producţie a Teatrului Evreiesc de Stat şi a organizaţiei Proiect 2 şi face parte din proiectul ”Tur-Retur 2016-1941 Bucureşti”, proiect cultural finanțat de Teatrul Evreiesc de Stat şi de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în cadrul programului cultural ”București - Orașul In-Vizibil”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.