Premierul Mihai Tudose spune că Stela Popescu a fost un exemplu de nobleţe, decenţă şi dăruire pentru orice român şi va rămâne mereu în sufletele noastre ca un simbol al culturii româneşti", iar primarul Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că "a încetat azi să mai bată una dintre cele mai mari inimi ale României".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primesc cu îndurerare vestea că Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă din România şi una dintre cele mai mari actriţe pe care le-a avut această ţară, a încetat din viaţă", a scris premierul Mihai Tudose, pe Facebook.

El spune că Stela Popescu a fost un exemplu de nobleţe, decenţă şi dăruire pentru orice român şi va rămâne mereu în sufletele noastre ca un simbol al culturii româneşti.

La rândul lui, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, scrie pe Facebook că moartea actriţei Stela Popescu "lasă un gol imens nu doar în lumea culturală a României, ci, mai ales, în sufletele noastre, ale celor care am apreciat-o şi îndrăgit-o atât de mult".

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat şi ea, spunând că "a încetat azi să mai bată una dintre cele mai mari inimi ale României, care a adus, de-a lungul unei cariere impresionante, bucurii în sufletele atâtor generaţii de spectatori şi telespectatori". 

"O actriţă remarcabilă şi un om cu totul deosebit!", a scris Firea pe Facebook. 

Şi fostul premier Dacian Cioloş a transmis un mesaj după moartea actriţei. El a scris, pe Facebook, că Stela Popescu ne-a arătat mereu că umorul e o stare de spirit care combate luatul în serios excesiv, tristeţea, supărarea, suspiciunea. 

 

"A plecat dintre noi Stela Popescu dar am rămas cu bucuria zâmbetului. Ne-a arătat mereu că umorul e o stare de spirit care combate luatul în serios excesiv, tristeţea, supărarea, suspiciunea. Dumnezeu să-i dea veşnica bucurie pe care a inspirat-o la rândul ei în lumea aceasta", a scris fostul premier.

Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.