Trupul neînsufleţit al actriţei Carmen Stănescu va fi depus sâmbătă, între orele 10.00 - 13.00, în foaierul Sălii Mari a TNB, iar înmormântarea va avea loc la cimitirul Reînvierea, anunţă TNB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa Carmen Stănescu a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 92 de ani, a declarat un reprezentant al Teatrului Naţional pentru News.ro. 

A debutat pe scenă în 1945, fiind studentă la Conservatorul Regal de muzică şi artă dramatică, la clasa marii profesoare Marioara Voiculescu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"A realizat roluri memorabile alături de cei mai mari actori din Teatrul Naţional, Bulandra şi Nottara şi în regia celor mai importanţi regizori ai teatrului românesc. A jucat comedie, dramă şi tragedie cu aceeaşi forţă artistică. A fost o interpretă desăvârşită a eroinelor lui I.L.Caragiale. A jucat roluri importante în piese de Shakespeare, Molière, Goldoni, Corneille, Bernard Shaw, Gogol, Cocteau, Jean Anouilh, Arbuzov. A făcut filme, televiziune, radio. A fost o femeie foarte frumoasă. O profesionistă desăvârşită. O minunată colegă", se arată în comunicatul trupei Teatrului Naţional.

Carmen Stănescu a fost căsătorită cu actorul Damian Crâşmaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.